Adviesgesprek

1-prod-1Wat leuk dat je belangstelling hebt voor een adviesgesprek! We delen graag onze kennis en hechten erg veel waarde aan het geven van een goed én onderbouwd advies. Om tot een gedegen advies te komen is het belangrijk dat we bespreken hoe je je fiets gaat gebruiken en wat je wensen zijn. We adviseren een "Bodyscan" wanneer je sportief fietst, lange afstanden fietst, of structureel pijn hebt tijdens het fietsen. Een fiets zelf samenstellen wordt vaak gedaan als je één fiets voor meerdere doelen wilt gebruiken. Of als je een fiets van bovengemiddelde kwaliteit wilt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan een fietsvakantie met de fiets waarmee je ook naar je werk fietst. Met name dan is het erg belangrijk om de techniek goed af te stemmen op beide gebruiksdoelen.

Voorbereiding

Jezelf goed voorbereiden is het halve werk. Hierdoor kunnen we efficiënt te werk gaan. We hebben een formulier gemaakt dat je kunt invullen. Je kunt zo alvast beginnen met de "reis" naar jouw nieuwe fiets. Vergeet het formulier niet mee te nemen bij het adviesgesprek. Je kunt ook een foto of scan van het formulier oploaden bij het aanvragen van een afpraak. Veel plezier met de start van je "reis".

Voorbereiden adviesgesprek

Keuze adviesgesprek

3BC8EE92-90C6-4661-96E2-3DE63F216CE7

Vergoeding

De vergoeding voor een Bodyscan en het geheel samenstellen van een fiets is niet bedoeld om geld mee te verdienen. Daarom verrekenen we de vergoeding volledig met de aankoop van een fiets. We willen graag iedereen goed en volledig adviseren. Ook als je wat verder weg woont, en de fiets bijvoorbeeld liever bij de lokale dealer koopt. In dat geval vinden we een vergoeding voor deze extra werkzaamheden wel zo eerlijk.

Adviesgesprek aanvragen

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak. We gebruiken de gegevens niet voor commerciële doeleinden. Mocht je onze nieuwbrief willen ontvangen (hooguit 4 p jaar) dan kun je je daarvoor onderaan deze pagina inschrijven.

.

Velden met een * zijn verplicht
Upload je ingevulde voorbereiding
Ik maak graag een afspraak voor *