Workshops

Peerenboom_fietsen_santos_poetsenVeel mensen klussen graag zelf aan hun fiets. We vinden dat een gave ontwikkeling maar het is wel belangrijk om te weten wat je aan het doen bent. Daarom delen we onze kennis via onze video's en geven we workshops. Voor de komende tijd staat er een workshop gepland die we hieronder toelichten.

Basis fietsonderhoud

Samen met onze partner Cycl.On gaan we je leren hoe jij je fiets eenvoudig schoonmaakt, smeert en beschemt. Denk daarbij aan het schoonmaken van ketting, tandwielen, deraileurs en remschijven. Maar ook het reinigen van een riemaandrijving komt aan de orde.

Na het reinigen gaan we je fiets goed smeren en beschermen. Dat is zeker voor de komende wintermaanden essentieel om je fiets in goede conditie te houden.

Tijdens de workshop maken we gebruik van de plantaardige producten van Cycl.On. Deze milieuvriendelijke producten sluiten mooi aan bij onze wens om fietsen zo duurzaam mogelijk te maken. Ook is er een product specialist van Cycl.On aanwezig aan wie je alles kunt vragen over de nieuwe productlijn.

15-november 19:00 - 22:00 uur: Focus op e-bike en trekkingfietsen

22-november 19:00 - 22:00 uur: Focus op gravelbikes, mountainbikes, racefietsen

.

Per avond is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Wanneer we teveel aanvragen krijgen zetten we je op de reservelijst. Later zullen we je dan een voorstel doen om op een andere datum alsnog deel te nemen aan de workshop.

Kosten

Na je aanmelding ontvang je een factuur van 15 euro. Hiervoor krijg je na de workshop een smeermiddel dat voor jouw fietsketting of riemaandrijving het beste gebruikt kan worden. Verder zijn koffie, thee, frisdrank en een koekje gratis te nuttigen.

Velden met een * zijn verplicht