Testrijder: Marco De Moor

Testrijder: Marco De Moor

De beste test van een product is een praktijktest. Daarom werken we bij Peerenboom Fietsen graag samen met een aantal mensen die jarenlang ervaring hebben en veel eisen stellen aan het materiaal. Marco is zo'n rijder. Jarenlang heeft hij op hoog niveau deelgenomen aan wedstrijden, een ervaring waar wij graag gebruik van maken. Sinds Oktober 2018 zijn we een samenwerking met Marco begonnen. Hij gaat voor ons met regelmaat producten testen. Marco rijdt inmiddels met een setje van de kleding die wij zelf hebben ontworpen, en binnenkort neemt hij zijn nieuwe Stevens Vapor Cyclocross fiets in ontvangst. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Regelmatig kun je hier een update van Marco verwachten. Onderstaand stelt Marco zichzelf even voor.

35 jaar wedstrijdsport

35 jaar geleden ben ik begonnen met mountainbiken. De mountainbike sport stond toen nog in de kinderschoenen, bij het grote publiek was het nog onbekend. De snelle groei van deze sport, zorgde ervoor dat er in heel Nederland steeds meer wedstrijden georganiseerd werden. Ook internationaal heb ik mooie ervaringen mogen mee maken. WK wedstrijden in Houffalize België waren voor mijn echte uitdagingen, gezien het niveau van de wedstrijden en het parcours.

Ook in Nederland hebben we in Rhenen een Europees kampioenschap mogen rijden. Al deze ervaringen heb ik kunnen delen met jonge renners, die nu ook actief zijn in de sport en met dezelfde passie de sport bedrijven. Na 15 jaar mountainbiken kwam er nog een passie bij; Cyclocross. In de zomer mountainbiken en in de winter crossen. Dit doe ik nog steeds op wedstrijdniveau, in de masterklasse. Het trainen in de natuur en het bezig zijn met de sport, houden me fit. Sportief bezig zijn in de wedstrijden met leeftijd genoten zorgt voor een gezonde competitie en na de wedstrijd voor de nodige mooie verhalen.

Marco

Terug naar overzicht